ÉLETRE SZÓLÓ SZÍNES ABLAKOK

Acrylcolor felületű nyílászárók, nem csak megjelenésükben - hanem élettartamukban is felveszik a verenyt akár az alumínium nyílászárókkal is, ráadásul kevésbé melegednek és polírozhatóak is egyben!

acrylcolor gealan.jpg

40 ÉV TAPASZTALATA

Külső homlokzati elemként különösen az ablakprofilok vannak kitéve a napsugárzásnak, időjárási és környezeti hatásoknak, valamint mechanikus behatásoknak. A profiloknak ellen kell állniuk az ilyen jellegű terheléseknek, hogy a színes ablakok évtizedekig megőrizhessék mutatós megjelenésüket.

acrylcolor.png

IDŐJÁRÁS ÁLLÓ

Az akrilüveg infravörös sugárzást átengedő rétege alatti fehér alapréteg nagymértékben visszaveri a napsugárzást. Ettől jelentős mértékben lecsökken a profil felmelegedése.

acrycolor gealan_edited.jpg

KARCÁLLÓ, JAVÍTHATÓ

Az acrylcolor ablakok így a leginkább ellenálló épületelemek közé tartoznak. A maga 0,5 milliméterével az akrilréteg vastagabb, mint bármelyik lakkréteg. Ha a felület mégis megkarcolódna, akkor elegendő anyagvastagság áll rendelkezésre a polírozáshoz.

acryl bevonat.jpg

SZÉTVÁLASZTHATATLAN

Az acrylcolor felület teljesen egybe olvad a nyílászáró alaptesttel, ezért az nem tud lepattogzani vagy elválni tőle!

 

KÜLÖNLEGES DEKOR FÓLIÁK

A Silvania nyílászárókhoz a legkorszerűbb technológiával gyártott, fokozottan Uv fényálló gyárilag fóliázott profilokat használjuk fel.

Lehetősége van különböző színű (anyagában színezett) profil-alaptestek rendelésére is (antracit, barna, agyag, karamell színben) a lehető legjobb esztétikai érték elérésnek érdekében.

csiszolt ezust.jpg
bronz.jpg
csiszolt rez.jpg
Siena dio.jpg
anteak.jpg
Sheffield-tolgy.jpg
vilagos tolgy.jpg
hegyi tolgy.jpg
natur dio.jpg
aranytolgy.jpg
cseresznye.jpg
dio.jpg
Mahagoni.jpg
rusztikus tolgy.jpg
diofa.jpg
Mocsari tolgy.jpg
zold.jpg
brillant feher.jpg
 

REALWOOD 3D

A Realwood 3D fóliák prémium felülete, a legszebb famintázatokat eleveníti meg a nyílászáróinkon.

RealWood-mez-tolgy.jpg
RealWood antracit.jpg
RealWood-5011.jpg
RealWood-9001.jpg
RealWood-6009.jpg
RealWood-7039.jpg
RealWood-Amaranth-tolgy.jpg
RealWood-gyomber.jpg
RealWood-9010.jpg
 

ACRYLCOLOR

ÜVEG BEVONATOK

7015.jpg
7016.jpg
7039.png
7040.jpg
8014.jpg
9005.jpg
9007.jpg
DB703.jpg
9016.jpg
 

EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL

A nyílszárókat mi gyártjuk és mi is építjük be!

opti83%252520passziv%252520ablak_edited_edited_edited.jpg
keskeny ablak.png
kubus ablakos.png

OPTI83+ PASSZÍV

LUMAXX

KUBUS

 

GARANCIA A MINŐSÉGRE

1994-ben alapított Silvaniaimpex Kft. által gyártott termékek kimagasló technológiai színvonala és szakmai háttere, garancia a minőségre.

garancia ablak.png

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

A megnövekedett az UV sugárzás, az egyre melegebb időjárás valamint a három rétegű üvegszerkezetek súlya, hatalmas igénybevételnek teszi ki nyílászáriónkat.
Nyílászáróink stabilitását és vetemedésmentességét, 2 mm vastag, horgonyzott és speciálisan meghajlított acélmerevítésekkel és egyedi gyártástechnológiánkkal biztosítjuk.

acryl kubus.jpg

TELJESKÖRŰ GARANCIA

Termékeinket mi gyártjuk és mi is építjük be, így (5 év) teljeskörű garanciát nyújtunk ügyfeleinknek. Minden 5 évenkénti karbantartás után 5 évvel megnöveljük a vetemedés mentes garanciánkat így szavatolva, hogy nyílászárónk hosszú évtizedek múlva is kiválóan fognak szigetelni és működni.

legjobb ablak.png

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK

Tapasztalt szakembereink a tervezéstől - a beépítésig a lehető legjobb megoldásokra törekednek. Ügyfeleink elégedettsége legfontosabb számunkra.