top of page

NYÍLÁSZÁRÓK

EK16 ajto.png

BEJÁRATI AJTÓ

Esztétikus forma, hosszú élettartam, és jól bírja az időjárás viszontagságait, kívül tartja a zajt és megakadályozza az illetéktelen behatolást – ezek a SILVANIA műanyag biztonsági bejárati ajtók legfontosabb jellemzői.

BUKÓ-ABLAK

Pincékben, garázsokban, fürdőszobában, kamrákban, wc-ben a bukó-ablak, tökéletes megoldást jelent! Savmart illetve csincsilla üvegekkel csökkenthetjük az üvegezés átlátszóságát.

buko ablak.jpg
buko nyilo ablak.jpg

BUKÓ-NYÍLÓ ABLAK

A bukó-nyíló ablakaink tökéletes megoldást jelentenek szinte minden helyiségben! 
Bukó-nyíló ablak vasalataink (Winkhaus activePilot) hibás működés gátlóval vannak felszerelve a biztonságos működtetés érdekében. 
Ahhoz hogy minél több fény ereszünkbe otthonunkba, de szellőztetni is tudjunk, a lehető legideálisabb megoldást ez az ablak típus jelenti, mivel nyitni és buktatni egyaránt lehetséges.

TOKOSZTÓS ABLAK

A tokosztók alkalmazásával szélesebb ablakkereteinket megoszthatjuk, így több szárnyat vagy fix üvegfelületet alakíthatunk ki.
A 2000 mm-nél szélesebb nyílászáróknál, a tokosztók használata praktikus és stabil megoldás jelent. Nyílászáró rendszereink többféle tokosztó profillal rendelkeznek, így mindig a statikailag és esztétikailag legmegfelelőbb megoldást tudjuk nyújtani.

tokosztos ablak.jpg
valtoszarnyas nyilaszaro.jpg

KÖZÉPEN FELNYÍLÓ ABLAK

Középen felnyíló ablak (más néven váltószárnyas ablak, francia ablak, stulpos ablak) esztétikus és praktikus megoldás minden olyan helyiségben, ahol nincs elég hely az egyszárnyú ablakok működtetéséhez, illetve nagyobb méretű ablakoknál több fényt szeretnénk beengedni a tokosztók kiváltásával.
Ez az ablaktípus kétszárnyú, még sincs benne tokosztó, mivel az ablakszárnyak egymásra csukódnak. Így a tokosztós ablakokhoz képest sokkal esztétikusabb megjelenése van és jóval nagyobb az üvegfelülete is.
Váltószárnyas ablakainkat speciális monostulp szárnyakkal készítjük el, így a hagyományos stulpos ablakokhoz képest akár 3-6 cm-rel nagyobb üvegfelületet tudunk biztosítani.

TERASZAJTÓ

Nagy üvegfelület, keskeny szárnyak és kényelmes működtetés. Egyaránt buktatható és nyitható, praktikus megoldás minden épületbe. Kétszárnyú kivitelben (francia erkély) széles területet tudunk megnyitni, így könnyedén mozgathatunk nagyméretű tárgyakat is!
Burkolatnak, illetve igénynek megfelelően tok-küszöbös illetve alumínium küszöbös kivitelben is választhatóak erkélyajtóink

balkon ajto.jpg

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Építkezés, ablak csere előtt áll?  Szüksége van információkra , szaktanácsadásra? Teljeskörű garanciavállalás, 5+5+5+5+ év vetemedés garancia!

Keressen minket bizalommal! 

Magyarország teljes területén állunk rendelkezésére!

info@silvaniaimpex.hu

+36 30 56 54 899

Silvanaiaimpex Kft

4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8 

4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 68

Köszönjük az érdeklődését!

tolo-buko erkelyajto.jpg

TOLÓ-BUKÓ

Kényszer működtetésű vasalattal felszerelt toló-bukó erkélyajtó egy igazán praktikus és modern megoldás! A kényszer működtetésű G-U toló-bukó vasalat segítségével akár 150-250 kg súlyú szárnyakat is könnyedén és biztonságosan mozgathat!
Nagy üvegfelület, tökéletes szigetelés és könnyű működtetés! Helyméretnek megfelelően akár kétszárnyú kivitelben is elkészthetjük, így még nagyobb teret tudunk egybenyitni.

HARMONIKA AJTÓ

Harmonika ajtók alkalmazásával pillanatok alatt lehetőségünk nyílik különböző helységek, teraszok szétválasztásra vagy egybenyitására. Ideális megoldás teraszokhoz, éttermekhez, kávéházakhoz.
A Silvania harmonika ajtók esztétikusak, speciális G-U harmonika ajtó vasalattal vannak felszerelve, így könnyedén és egyszerűen kezelhetők, ráadásul tökéletesen záródnak, szigetelnek is egyben.

harmonika ajto.jpg
emelo-tolo.jpg

EMELŐ-TOLÓ

Emelő-toló ajtóink esztétikusak és kiválóan szigetelnek. A nagy üvegfelületeket könnyedén lehet mozgatni. Ideális megoldás nappalikhoz, hálószobákhoz, télikertekhez is.

Az emelő-toló ajtó küszöböt tetszőlegesen be lehet süllyeszteni a padlóba. A színválasztéka megegyezik a többi nyílászáró rendszerünkével.

ÍVES ABLAK

Különleges ívű nyílászárók,  egyedi színekben. STV technolgia segítségével, igényes és időtálló megoldást kínálunk.

íves ablak.jpg
Nyílászáró típusok: Services

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Építkezés, ablak csere előtt áll?  Szüksége van információkra , szaktanácsadásra? Teljeskörű garanciavállalás, 5+5+5+5+ év vetemedés garancia!

Keressen minket bizalommal! 

Magyarország teljes területén állunk rendelkezésére!

info@silvaniaimpex.hu

+36 30 56 54 899

Silvanaiaimpex Kft

4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8 

4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 68

Köszönjük az érdeklődését!

bottom of page