abak lumaxx.jpg

OPTI83+PASSZÍV

Kiemelkedő hőszigetelési és statikai tulajdonságok

Nagyon jó hő- és hangszigetelés a hatkamrás felépítménynek és a tok és a szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően. Az IKD habkitöltés javítja a profilok szigetelő képességét, az STV üveg beregasztás megnöveli a nyílászárók statikai ellenállását.

 

OPTIMÁLIS MEGOLDÁS

Az Opti 83+ PASSZÍV nyílászáróba a legmodernebb technológiák lettek beintegrálva. A kiemelkedő stabilitás és a  hőszigetelési értékek alapján, a legoptimálisabb választás.

opti83%20passziv%20ablak_edited_edited.jpg

„HŐSZIGTELÉS, STABILITÁS, IDŐTÁLLÓSÁG"

A 82,5 mm vastag, 6 légkamrás, IKD habtöltéses passzív nyílászáró - a legoptimálisabb nyílászáró megoldás.

Modern és hatékony megoldás.

STATIKAI "SZÁRAZ" ÜVEGEZÉS

Az STV® technológiával készült ablakok még hosszabb használat után is olyan pontosan zárnak, mint egy széf.

Az üvegtáblák és a szárnyprofil összeragasztásával a szárny átveszi az üvegtábla merevségét és az egész rendszer szilárdabbá válik.

stv ablakok.png
ikd habos ablak.png

INTENZÍV KAMRA SZIGETELÉS

Közvetlenül az acélmerevítés mellett, így javítja a tokszerkezet hőszigetelését. Valamint a párkány-fogadó profiljainkban is ez a habkitöltés található, így a köpárkányoksem jelentenek hőhídakat.

A hőszigetelő habot már az extrudáló üzemben bejuttatják a profilkamrába.

ACRYLCOLOR  (40 ÉV)

UV és időjárás álló üvegbevonat

0,5 mm vastag üvegbevonat kerül már a műanyag profilok extrudálása során a külső felületre. Ez az üvegbevonat teljesen összeolvad a nyílászáró alaptesttel, így azok elválaszthatatlan kötést alkotnak.

acrycolor gealan_edited_edited.jpg
folias ablak gealan_edited_edited.jpg

3D FA HATÁSÚ FÓLIÁK

REALWOOD

A dekor fóliázott nyílászáróink felülete megtévesztésig hasonlít a tömör fa nyílászárókhoz, viszont a műanyag nyílászárók minden pozitív tulajdonságaival is rendelkeznek egyben.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Nyílászárók használati értékét, záródási képességét, probláma mentes működését, hasznos élettartama a merevítés technológiától függ.

A 2 mm vastag, horganyzott, speciális ötvözetű és formájú acél merevítések a SILVANIA nyílászárók alapvető szerkezeti elemei.

ablakmervites.png
germany ungarn.jpg

MAGYAR GYÁRTMÁNY, NÉMET MINŐSÉG

Würth, Winkhaus, Gealan, G-U,

Termékeinket a német beszállítók cégek legmagasabb szintű gyártástechnológiai előírásai alapján állítjuk elő.
Minden rendszerelemünk eredeti, minőség ellenőrzött, így nyílászáróink a legmagasabb technikai követelményeknek is megfelelnek.

 

Lassan 8 év telt el a nyílászárók beszerelése óta, mégsem kellett még egy percet sem bajlódnunk egyikkel sem. Igaz hogy a Silvania termékek árai magasabbak a többi nyílászárónál és így a beruházás értéke emelkedett, de így az épület használati értéke is jelentősen megnövekedett!
A tudatos tervezés meghozta a gyümölcsét! Nagyon jó döntés volt hogy anno a  Silvania-t választottam.

Jenet László / KUTAS 95 ZRT.

 
 

GARANCIA A MINŐSÉGRE

1994-ben alapított Silvaniaimpex Kft. által gyártott termékek kimagasló technológiai színvonala és szakmai háttere, garancia a minőségre.

garancia ablak.png

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

A megnövekedett az UV sugárzás, az egyre melegebb időjárás valamint a három rétegű üvegszerkezetek súlya, hatalmas igénybevételnek teszi ki nyílászáriónkat.
Nyílászáróink stabilitását és vetemedésmentességét, 2 mm vastag, horgonyzott és speciálisan meghajlított acélmerevítésekkel és egyedi gyártástechnológiánkkal biztosítjuk.

acryl kubus.jpg

TELJESKÖRŰ GARANCIA

Termékeinket mi gyártjuk és mi is építjük be, így (5 év) teljeskörű garanciát nyújtunk ügyfeleinknek. Minden 5 évenkénti karbantartás után 5 évvel megnöveljük a vetemedés mentes garanciánkat így szavatolva, hogy nyílászárónk hosszú évtizedek múlva is kiválóan fognak szigetelni és működni.

legjobb ablak.png

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK

Tapasztalt szakembereink a tervezéstől - a beépítésig a lehető legjobb megoldásokra törekednek. Ügyfeleink elégedettsége legfontosabb számunkra.

 

SILVANIA OPTI 83+PASSZÍV

Energiahatékony, költségtakarékos megoldás. A 82,5 mm–es beépítési mélység-, a 48 mm széles három rétegű üvegezés-, a tok és a szárny hat profilkamrája- ,három tömítési szint -, a legerősebb merevítő profilok-, kiváló és tartós hőszigetelést biztosítják.

muanyag ablak vastagsag.png

BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG

PASSZÍV ABLAK

lumaxx uw.png
habos tok.png

INTENZÍV HAB SZIGETELÉS

STATIKAI SZÁRAZ RAGASZTÁS

stv.png
 

OPTI83+PASSZÍV  NYÍLÁSZÁRÓK TÍPUSAI

Emelő-toló ajtóhoz külön rendszerünk van.

FIX

BUKÓ

BUKÓ-NYÍLÓ

KÖZÉPEN NYÍLÓ

TOKOSZTÓS

TERASZ AJTÓ

TOLÓ-BUKÓ

HARMONIKA AJTÓ

 

EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL

A nyílszárókat mi gyártjuk és mi is építjük be!

opti83%252520passziv%252520ablak_edited_edited_edited.jpg
keskeny ablak.png
kubus ablakos.png