top of page
abak lumaxx.jpg

OPTI83+PASSZÍV

Kiemelkedő hőszigetelési és statikai tulajdonságok, széles színpaletta.

Időtálló, biztos megoldás - kifejezetten színes nyílászárókhoz tervezve. Speciális acélmerevítések és az STV üveg beragasztásos technológia kombinációja, mely garantálja a színes felületek tartósságát, problémamentes működését.

Opti83+: Welcome
OPTI 83 PASZIV_edited_edited_edited.jpg

OPTIMÁLIS MEGOLDÁS

Az Opti 83+ PASSZÍV nyílászáróba a legmodernebb technológiák lettek beintegrálva, így a nyílászáró csere / új beépítés nem költség, hanem megtérülő befektetéssé válik.

„HŐSZIGETELÉS, STABILITÁS, IDŐTÁLLÓSÁG"

A 82,5 mm vastag, 6 légkamrás, fém a fémbe technológiával merevített, IKD habtöltéses passzív nyílászáró - Modern és hatékony megoldás.

STATIKAI "SZÁRAZ" ÜVEGEZÉS

Az STV® technológiával készült ablakok még hosszabb használat után is olyan pontosan zárnak, mint egy széf. Az üvegtáblák beragasztása az ablak szárnyakba különösen fontos színes nyílászárók esetén!

Az üvegtáblák és a szárnyprofil összeragasztásával a szárny átveszi az üvegtábla merevségét és az egész rendszer szilárdabbá válik.

INTENZÍV KAMRA SZIGETELÉS

Közvetlenül az acélmerevítés mellett, így javítja a tokszerkezet hőszigetelését. Valamint a párkány-fogadó profiljainkban is ez a habkitöltés található, így a kőpárkányok sem jelentenek hőhidakat.

A hőszigetelő habot már az extrudáló üzemben bejuttatják a profilkamrába.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA TERVEZVE

A színes nyílászárók rendkívüli módon hatással van hőmérséklet illetve az UV sugárzás. A külső kamrákban akár 90 celsius fokra is felmelegedik a levegő.  

A 2 mm vastag, horganyzott, speciális ötvözetű és formájú acél merevítések és az STV üveg beragasztás kombinációjával a SILVANIA nyílászárók messze a legstabilabb, leghosszabb élettartammal rendelekző szerkezeteket.

3D FA HATÁSÚ FÓLIÁK

REALWOOD

A dekor fóliázott nyílászáróink felülete megtévesztésig hasonlít a tömör fa nyílászárókhoz, viszont a műanyag nyílászárók minden pozitív tulajdonságaival is rendelkeznek egyben.

ACRYLCOLOR 

UV és időjárás álló üvegbevonat

Minimum 0,5 - 1 mm vastag üvegbevonat kerül már a műanyag profilok extrudálása során a külső felületre. Ez az üvegbevonat teljesen összeolvad a nyílászáró alaptesttel, így azok elválaszthatatlan kötést alkotnak.

MAGYAR GYÁRTMÁNY, NÉMET MINŐSÉG

Würth, Winkhaus, Gealan, G-U,

Termékeinket a német beszállítók cégek legmagasabb szintű gyártástechnológiai előírásai alapján állítjuk elő.

Minden rendszerelemünk eredeti, minőség ellenőrzött, így nyílászáróink a legmagasabb technikai követelményeknek is megfelelnek.

Opti83+: Features
Opti83+: Pro Gallery

OPTI83+PASSZÍV  NYÍLÁSZÁRÓK TÍPUSAI

Emelő-toló ajtóhoz külön rendszerünk van.

FIX

BUKÓ

BUKÓ-NYÍLÓ

KÖZÉPEN NYÍLÓ

TOKOSZTÓS

TERASZ AJTÓ

TOLÓ-BUKÓ

HARMONIKA AJTÓ

Opti83+: List

GARANCIA A MINŐSÉGRE

1994-ben alapított Silvaniaimpex Kft. által gyártott termékek kimagasló technológiai színvonala és szakmai háttere, garancia a minőségre.

garancia ablak.png

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Nyílászáróink stabilitását és vetemedésmentességét, 2 mm vastag, horgonyzott és speciálisan meghajlított acélmerevítések és az STV üveg beragasztásos technológia biztosítja.

acryl kubus.jpg

TELJES KÖRŰ GARANCIA

Termékeinket mi gyártjuk és mi is építjük be, így (5 év) teljes körű garanciát nyújtunk ügyfeleinknek. Minden 5 évenkénti karbantartás után 5 évvel megnöveljük a vetemedés mentes garanciánkat így szavatolva, hogy nyílászárónk hosszú évtizedek múlva is kiválóan fognak szigetelni és működni.

legjobb ablak.png

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK

Tapasztalt szakembereink a tervezéstől - a beépítésig a lehető legjobb megoldásokra törekednek. Ügyfeleink elégedettsége legfontosabb számunkra.

Opti83+: Services

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Építkezés, ablak csere előtt áll?  Szüksége van információkra , szaktanácsadásra? Teljeskörű garanciavállalás, 5+5+5+5+ év vetemedés garancia!

Keressen minket bizalommal! 

Magyarország teljes területén állunk rendelkezésére!

info@silvaniaimpex.hu

+36 30 56 54 899

Silvanaiaimpex Kft

4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8 

4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 68

Köszönjük az érdeklődését!

bottom of page