top of page
Silvaniaimpex Kft.: Pro Gallery
25.png

SILVANIAIMPEX KFT.

A Silvaniaimpex Kft.-t 1994-ben alapította Lóga Ferenc és felesége Lóga Marianna. Az első években export-import kereskedelem volt a meghatározó, majd 1996-tól a Lakberendezési áruház, 2003-ban a Diego áruház megnyitásával bővült a tevékenységi körünk.

Műanyag nyílászárókkal 1998-tól foglalkozik a vállalkozásunk, eleinte csak viszont eladással, 1999-től pedig gyártó üzemünk is elindult.

A műanyag nyílászárók elvitathatatlan előnyeit már a kezdetektől fogva láttuk. A műanyag nyílászáró gyártást személyes indíttatásból kezdtük el, mert sajnos nagyon rossz tapasztalataink voltak az akkor 3 éves családi házunk fa nyílászáróival kapcsolatban - egytől egyig mind beázott. A mérnöki végzettség és rálátás, még egy lökést adott a gyártóüzem elindításához. Már a kezdetektől csak olyan termékek gyártásával akartunk foglalkozni, amelyek technológiai színvonala és alapanyaga valóban évtizedekre problémamentes megoldást jelentenek. Az eltelt több mint 20 év beigazolta elhivatottságunkat a biztos és minőségi nyílászáró megoldások irányába.

Silvaniaimpex Kft.: About

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Építkezés, ablak csere előtt áll?  Szüksége van információkra , szaktanácsadásra? Teljeskörű garanciavállalás, 5+5+5+5+ év vetemedés garancia!

Keressen minket bizalommal! 

Magyarország teljes területén állunk rendelkezésére!

info@silvaniaimpex.hu

+36 30 56 54 899

Silvanaiaimpex Kft

4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 68

Köszönjük az érdeklődését!

bottom of page