top of page

MIÉRT MINKET

Otthonainkban a  legtöbbet használt  szerkezeti elem a nyílászáró. A megnövekedett UV sugárzás, a három rétegű üvegszerkezetek súlya és az egyre nagyobb méretek, hatalmas igénybevételnek teszik ki a nyílászárókat. 

Mi olyan ablakokat, ajtókat gyártunk, amelyek bizonyítottan évtizedekre biztos és egyben megtérülő megoldást jelentenek ügyfeleinknek.

25.png

GARANTÁLT MINŐSÉG

25 éves múltunk és tapasztalatunk, vevő központúságunk, a legjobb garancia a minőségi megoldásokra.

5 év teljes körű garancia vállalás

5 évenkénti karbantartás elvégzésével +5 évvel megnöveljük a vetemedés mentes garanciánkat!

FÉM A FÉMBE

A műanyag nyílászáró stabilitásának, hosszú élettartamának záloga a minőségi acél merevítések.  Minden eleme fémbe,  2 mm vastag, horgonyzott és speciálisan meghajlított acélmerevítésekbe van rögzítve - ezzel kombináljuk az STV "száraz" üveg beragasztást.  Így a legellenállóbb műanyag nyílászárókkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

ablakmervites_edited_edited.png
kubus ablak.jpg

ÉLEN AZ INNOVÁCIÓBAN

Egyedül álló módon, minden olyan új, előre mutató technológiát beleintegrálunk termékeinkbe, melyek tovább növelik nyílászáróink hőszigetelését (IKD), stabilitását (STV), ellenállóságát (ACRYLCOLOR) és üvegfelületét (KUBUS).

IDŐT ÁLLÓ, JAVÍTHATÓ FELÜLETEK

Az acrylcolor technológia egy üveg bevonatot képez a nyílászáró külső felületén, ami teljesen összeolvad az alaptesttel - így rendkívül stabil, színtartó és időjárás álló felületet kapunk - ami akár polírozható is!

acrycolor gealan_edited_edited.jpg
hoszigeteles.jpg

OKOS DÖNTÉS

A SILVANIA nyílászárók kiemelkedő stabilitása, élettartama és hőszigetelő képessége által - a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik, így valóban megtérülő befektetést jelent ügyfeleinknek.

MI MÉRJÜK FEL, MI GYÁRTJUK LE ÉS MI IS ÉPÍTJÜK BE NYÍLÁSZÁRÓIT

Nyílászáróinkat saját szakembereink szerelik be. Ez nem csak komplex szolgáltatás, hanem egyben biztonságot is jelent ügyfeleinknek, mivel az egész folyamatot (felmérés, gyártás, beszerelés) koordináljuk és szavatolni tudjuk nemcsak a termékek, hanem a munkavégzés magas minőségét is.

beepites.jpg
Miért minket?: Features
bottom of page