top of page

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ

GINOP-8.3.5-18/B

GINOP-8.3.5-18/B - Mikro- és Kisvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitel - Készlet beszerzésre,  című projekt megvalósításához a Silvaniaimpex Kft. 5.078.094.- forint VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ támogatásban RÉSZESÜLT  illetve 25.000.000.- Ft VISSZATÉRÍTENDŐ Hitelt vett fel a vállalkozás. 

  

szechenyiplusz.png

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ

 

Megkezdődött a SILVANIAIMPEX Kft. GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00203 azonosító számú, „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a SILVANIAIMPEX Kft-nél” című projektje, melynek megvalósításához a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Széchenyi Terv Plusz keretén belül, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból feltételesen vissza nem térítendő 51,72 millió forint európai uniós támogatásban részesült.

 

Kedvezményezett neve: SILVANIAIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, címe: „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a A SILVANIAIMPEX Kft-nél”

Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00203

Szerződött támogatás összege: 51 719 526 Ft

 

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A vállalkozás „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívás keretében a nyílászáró gyártási tevékenységét kívánja fejleszteni. A projekt keretében ingatlankorszerűsítés, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, technológiai fejlesztést eredményező eszközbeszerzés, képzés és tanácsadás valósul meg. Az üzlethelyiség lapostetejének és homlokzatának hőszigetelését terveztük, emellett a fűtési rendszer korszerűsítése valósul meg, ezáltal az üzlethelyiséghez kapcsolódó fenntartási költségek csökkennek továbbá a munkavállalói és vásárlói szempontokat figyelembe véve jobb munkakörnyezet és vásárlótér alakítható ki. A jelenlegi munka hatékonyságát teszi lehetővé az eszközbeszerzési költségtételek között szereplő vákuumos üvegemelő, az elektromos targonca, az önjáró üvegrobot, a PVC hegesztők és a varratlehúzó, melyek mind a munkafolyamatok gyorsabb elvégzését szolgálják, emellett az esetleges technológiai hibákat is minimálisra csökkentik. A modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodásunk javítása érdekében 1 fő munkavállaló informatikai képzését tervezzük a projektben, amely a digitális technológia használatához, alkalmazásához szükséges speciális, kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul. A vállalkozás középtávú stratégiai fejlesztési irányainak meghatározására, üzleti terv készítésére stratégiai tanácsadás kerül igénybe vételre.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. december 31.

bottom of page